~ RINDU ~


Image result for hola spanish

Hurmmm okay hari ni nak update entry pasal rindu
tak nak taip, nak post gamba je haha



Hahahaha ni time kat melaka,



Okay ni pulak kat melaka jgk.
Sweet memories jgk time ni,
Hurmmm



Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.


There are only two times that I want to be with you – Now and Forever.




I love you, not only for what you are, but for what I am when I am with you.


God will only give you as much as you can handle because he knows how strong you are even if you don't



Sometimes, it's hard to find words to tell you how much you mean to me. A lot of times, I don't say anything at all. But I hope someday, you'll understand, having you is what I live for.
......................................................................

Image result for rindu

Hurmmmm
Bile gaduh, benda yang paling aku suke buat ialahhhhhh
Jeng jeng jeng
Hahaha
Aku suke tengok gamba, gamba aku dengan dia.
Bile tengok pic kiterong, hati yang marah, terus bertukar jadi sejuk macam ais.
Hahahahahahahahahhahaha
Kadang boleh sampai menangis tau, sebab sedih.
Hurmmmmm
Kenape bile jauh asik gaduh je. Ada je yang tak kne. Itu salah ini salah hurmmm.
Bile gaduh, aku akan ingt balik setiap kali jumpe dia.
Bile dia ada kat sisi aku.
Syg nak abg balik.
Syg rindu abg.

Image result for menangis

~ F.I.R.S.T S.T.E.P G.R.A.D.U.A.T ~

Image result for assalamualaikum animated

Okay selama 3 tahun bertungkus lumas and finally



Tamat sudah 
Im finally graduat and now waiting untuk konvo bulan 8
Auch auch auchhhh
Tahu tak berape terseksanya aku study, berape terseksanya hidup aku masa study hurmm kalau ingtkan balik serious aku sedih.
Tapi 
Tu la kenangan aku sampai bila bile.

Okay okay fine
(Jangan sedih mira!!!)
Jadi girl yang paling comel sekarang okay
Aku nak lupekan kisah hidup aku yang dulu
Aku nak lupakan orang yang banyak kecewakan aku
And now
Im a new 
NUR AMIRA BINTI MOHD DAROOS
Aku nak lupakan segala galanya
Fullstop.

So
Aku happy sebab aku dah abis belajar
Tak payah fikir class pagi ke malam ke, tak payah fikir exam, tak payah fikir study tgah malam sbb nak exam, tak payah fikir assingment dan tak payah fikir setiap saat jumpe lecturer mintak nota
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hahahahahahahaha
Move on kearah yang lebih membahagiakan aku
YES
I can do it
Forget all, all and all
TQVM




~ BAHAGIA ~

Haaa macam biasa 

Image result for assalamualaikum

Hurmm nak mula kata kata macam mane ekkk?
hahahahaha

Image result for sedih

Back to my entry!!!
B.A.H.A.G.I.A
Seriously cakap, bile aku on fb. Most of my friends dah kawin, tunang and happy dengan orang tersayang.
Hurmm patutnye aku tak boleh jealous pun sebab dah mmg bahagian diorang rite, tapi hati aku tetap tersentuh + sedih.
Entah la, aku tak tahu kenape aku ada perasaan macam tu hurmmm
I ask my self
Oneday aku dapat rase tak macam tu?
Tinggalkan semua kesedihan yang aku rase and mulakan hidup dengan kebahagian denga orang tersayang (HANIF)
Macam orang lain yang bahagia.

Image result for the word smile

Doa aku anep will be mine.
Jadi sebahagian dalam hidup aku yang hahahaha
Hurmmmm 
To be my fiance
To be my husband
To be mine forever and ever until my lastbreath
Tapi dia sudi tak hahaha iye la aku selalu buat hal.
Macam aku cakap dalam entry hari tu, a lot of mistake

Image result for animasi orang sedih


Apa yang aku nak dia tahu
Aku cintakan dia
Aku terima dia seadanya, walaupun dia seorang yang hurmm (Senyum)
And
Aku xde lelaki lain selain dia
Sekian

Image result for bye bye






~ Life Must Go On ~

Image result for amira
Walaupun kadang kadang aku terpaksa pendam apa yang aku rase....

Terpaksa senyum walapun aku terluka....

Image result for life must go on

Now!
I learn to be strong girl

Tapi
It hard to me actually.
when everthing i do is wrong,
Hurmm KISAH KITA sebenarnya xde yang happy life.
Everything sad
.........

Image result for senyum

Sikit demi sikit hilang.
Ke aku yang tak padai sebenarnya nak handle hidup aku?
Hurmmm

Hurm nak nak dalam percintaan.
Hurmm aku selalu buat silap, aku buat silap dengan hanif
Yeahhh
Hurmm aku tak faham dia.
Kadang aku fikir sampai bile nak macam ni.?
Aku buat hidup dia tak happy dgn aku sbnarnya.
Tapi
Aku dah cuba jadi yang terbaik untuk dia, tapi aku x nampak baik aku untuk dia.
Aku selalu buat dia marah
Aku selalu buat dia stress
Aku selalu menyusahkan hidup dia
Adakah aku pilihan yang betul untuk dia?

................................................................................

Image result for sedih