~ Luahan 1 ~



Hurmmm kau nak tahu tak hanif, yang aku sayangkan kau.
Kadang bukan niat aku nak selalu bergaduh dengan kau, bukan jgk niat aku nak cari pasal dengan kau dan bukan niat aku pun nak tuduh kau yang bukan bukan dan itu bukan niat aku.
Nak nak bile aku bandingkan aku sendri dengan ex kau jalwa. Walaupun kau dah putus dengan dia, dia ttap menjadi pesaing aku yang kuat sbb kau kenal dia lagi lama dari aku. 
Sama jgk wanita lain still menjadi pesaing aku, walaupun kau cakap dia kawan. Kau tahu kan kite pun bermula dari kawan dan terjalin satu hubungan. 
Yes
Aku memang  boleh dikatakan seorang yang cemburu, hahaha boleh fikir tak kenape aku cemburu? 
Aku cemburu sebab aku sayang.
Orang cakap jgn terlalu cemburu sangat nanti lelaki rimas, hurmmm aku dah try dah tapi seriously aku cakap tak boleh.
Kadang benda tu kecik je, tapi bagi aku sangat besar nak tahu sbb ape?
sebab sayang.
Tolong la faham.

~ Awak Sayang Tak ~

Assalamualaikum...... 
haaaa okay lama betol tak update blog, tak blogwalking, lama tak follow sana sini, lama tak masuk blog kawan kawan and lama tak baca entry and lama lama dan lama hahahaha. Ada la jgk rindu tu tapiii busy kan (ALASAN).
 
Mane menghilang? 
Haaa tak hilang mane pun, still ada and masih bernyawa lagi. Cuma tu la busy dengan kehidupan yang suam suam kuku ni hehehehe.


So rasenye kan kan lepas ni nak active balik blog, nak rajinkan diri walaupun hakikatnya malas, nak push otak ni yang dah bersawang lama tak berfikir (SEMANGAT!!!)

Tibe- tibe title post AWAK SAYANG TAK, nampak tak macam krik krik, kau dah menghilang lama, lepas tu tibe tibe masuk bagi salam nak buat entry macam tu pulak macam tak senonoh kan? 
Hurmmmmmm hehehehehe : P.

Entry hari ni terus menerus menuju ke HANIF YATIM. 
Haihsssss macam mane nak mulakan ye? Title AWAK SAYANG SAYA!!! 
Haaaa okay !!
Awak sayang saya tak hanif? haaa macam tu je terus cakap okay kan? 
Memang sampai mati pun ayat tu yang akan aku keluarkan and aku tanya dari mulut aku, kalau kau hidup dengan aku and andai engkau suami aku memang sampai bernanah telinga kau sbb asik dengar ayat tu setiap hari.hahahahaha. (jgn marah). Tapi rasa rasa bosan tak kalau ayat tu selalu keluar? hurmmmmmm.